torstai 5. helmikuuta 2015

Tuotekehittäjien matka kohti uusia innovaatioita

Upea alku Tulevaisuuden tekijöiden heimon kehittämiselle alkoi tänään miellyttävässä Hirvihaaran kartanossa. Ensimmäiset tuotekehitystyön ideat syntyvät näiden päivien aikana. Rakennetaan matkan varrella Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto tekemällä tuotekehitystöitä ja osoittamalla niissä tutkinnossa vaadittava ammattitaito.
Henkilökohtaistämissuunnitelman linkin löydätte oikeata reunasta. Tämä on ensimmäinen vaihe henkilökohtaistamistamme ja siinä selvitetään teidän taustatietojanne sekä sitoutumistanne tutkinnon suorittamiseen ja siihen liittyvään ammattitaidon hankkimiseen. Voitte jo tässä vaiheessa esittää alustavia tuotekehitystyönne aiheita, mutta ne tietysti elävät ja muuttuvat ja täydentyvät matkan varrella. Mutta niinhän se on tarkoituskin, luovuus elää.
Tutkinnon suorittamista suunnitellaan ja dokumentoidaan matkan varrella Trellossa, johon saatte kyllä opastusta ja tuntumaa ohjelman edetessä. Kaikki tutkintoa koskeva informaatio ja aineisto tulee tänne blogiin. Mitkään dokumentit eivät kulje paperisena välillämme :) Ollaan aktiivisia bloggareita.
Hieno matka on teillä edessä ja on ilo olla siinä kanssanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

.